miércoles, 1 de agosto de 2007

GASPATXO DE CIRERES


Ingredients:

• ¼ de litre d’aigua mineral
• 5 glaçons
• 2 cullerades d’oli de d’oliva
• 2 culleretes de vinagre
• sal
• 3 grans d’all
• 1 cogombre
• 1 ceba tendre
• 1 pebrot verd
• 1 pebrot vermell
• ½ de tomàquet
• 250 g de puré de cireres

Preparació:

• Per començar, en un cassó amb aigua bullent escaldeu els grans d’all i la ceba tallada a trossos durant uns segons.
• Seguidament, refredeu-los en un bol amb aigua i gel. Després torneu-los a escaldar-los, torneu-los a refredar amb aigua i gel i repetiu aquest procediment una altra vegada més. A continuació, talleu el cogombre per la meitat, saleu-lo i deixeu-lo reposar una estona. Després el talleu a trossos, el mateix amb la ceba, els pebrots i els grans d’all escaldats, el cogombre, els tomàquets tallats a quart, el puré de cireres, el vinagre, l’oli, la sal i els glaçons, ho aboquem tot al got de la Thermomix, 30 segons a velocitat 5 i a continuació programen 3 minuts més a velocitat 10, pot colar-lo a través del cistellet o bé programa 2 minuts més a velocitat 8 per triturar-lo.

No hay comentarios: